top of page
calculatrice

Comptabilité

Het houden van de boekhouding is een belangrijke deel in het welslagen van uw onderneming. Hierbij is de begeleiding van een boekhoudkantoor belangrijk, om in alle vertrouwen uw beleidstalent te kunnen uitdrukken.

 

Onze boekhouders en expert boekhouders zijn gevormd en zijn gespecialiseerd in fiscale optimalisatie. Zij geven u raad en laten u toe om een oog te houden op de vooruitgang van uw onderneming, dit terwijl ze specifieke oplossingen geval per geval voorstellen.

Wij houden eraan om een wederzijds vertrouwen op te bouwen met elk van onze klanten. Altijd bereid om te luisteren en beschikbaar om uw maandelijkse boekhouding te behandelen.

 

Uw onderneming is in het buitenland? Geen enkel probleem! De specifieke boekhouding van elk land en waar wij actief zijn, heeft geen geheim voor ons. Zodoende hebt u maar een gesprekspartner voor al uw ondernemingen en succursalen.

Tijd is geld voor u en dit weten wij. Een lid van onze ploeg verplaatst zich elke maand naar uw bedrijf om de boekhoudkundige documenten op te halen.En als gevolg van de technologische vooruitgang en het gemak van informatiestroom, bieden wij u ook nog eens een boekhouding zonder papieren, welke een werkelijk alternatief wordt voor de klassieke methodes.

comptabilite-chiffre.jpg

Nous créons avec chacun de nos clients une relation de confiance.

Onze forfait wordt aangepast aan uw activiteit en houdt het volgende in:

icone1-2.png

Maandelijkse opvolging

Inbrengen van uw inkomende en uitgaande facturen

icone2-2.png

Raad en fiscale optimalisatie

icone3.png

Behandelen van de lonen

icone4.png

B.T.W. aangifte

(Maandelijkse of trimestriële)

Financiële bilan

Onnodig om u nog te verplaatsen of om uw documenten te sorteren, geen eindejaarssupplement, alles is voorzien in uw forfait.

Naast uw forfait bieden wij ondersteuning bij een fiscale controle, bij het opmaken van een financieringsplan,……. op basis van een duidelijk en nauwkeurig tarief.

*Dienst alleen ter beschikking in België.

Une question ? Un renseignement ?

Nous vous répondrons dans les plus brefs délais !

bottom of page